Pris: 125 :-
*Dryck ingår (Vatten, kolsyrat vatten, kaffe och te)
-
Måndag
1. Bun Nem – Risnudlar, friterade vårrullar, blandad sallad serveras med hemlagade dressing.
2. Banh Canh Hap – Udon nudlar med tofu, vegan kyckling, seitan,
blandade grönsaker, svampar och sojasås.
3. Tofu Chua Cay – Tofu med sur-kryddstark sås. Serveras med ris och grönsaker. -
Tisdag
1. Bun La Lot – Risnudlar med marinerad tofu insvept i betelblad och blandad sallad. Serveras med färska örter, rostad lök och hemlagade dressing.
2. Mi Ramen – Ramen nudlar med tofu och morötter, pak choi, svampar, sjögräs och vårlök.
3. Mango Tofu – Tofu med mangosås och blandade grönsaker. Serveras med ris. -
Onsdag
1. My Quang – Risnudelsoppa med tofu, seitan och svampar. Smaksatt med kokosmjölk, sesamris chips, rostad lök och jordnötter.
2. Mien Tron – Glasnudelsallad med bönspiror, morötter, gurka, murklor, mynta, koriander och hemlagade dressing. Toppas med jordnötter och rostad lök.
3. Kho To – Friterad tofu i lerkruka med traditionell kryddblandning, hemlagad sås av soja och ingefära, seitan, blandad grönsaker. Serveras med ris. -
Torsdag
1. Pho Chay – Risnudelsoppa med tofu, svampar, färska örter och bönspiror.
2. Cha Ca – Vegan lax insvept i sjögräsblad, dill och grönsaker. Serveras med ris.
3. Bun Sa Ot – Risnudlar med sallad, örter, grillad tofu, seitan, citrongräs och chili (mild). Serveras med stekt lök, jordnötter och hemlagade sås. -
Fredag
1. Mien Xao – Stekta glasnudlar med marinerad tofu, bönspiror, rostad lök, vegan kyckling, seitan, färska örter och svampar.
2. Chay Sallad Bo - Avocado sallad med morötter, gurka, mynta, koriander och hemlagade dressing. Toppas med jordnötter och rostad lök.
3. Com Thap Cam – Ångat ris med karamelliserad tofu, seitan, svampar och grönsaker.