Pris: 105 :-
*Dryck ingår (Vatten, kolsyrat vatten, kaffe och te)
-
Måndag
1. Tofu med cashewnötter – Wokade tofu med cashewnötter och grönsaker. Serveras med ris.
2. Pho Chay – Risnudelsoppa med tofu, svampar, färska örter och bönspiror.
3. Kho To – Friterad tofu i lerkruka med traditionell kryddblandning, hemlagad sås av soja och ingefära, seitan, blandad grönsaker. Serveras med ris. -
Tisdag
1. Mango Tofu – Tofu med mangosås och blandad grönsaker. Serveras med ris.
2. My Van Than – Hemlagad dumplingssoppa med tofu, pak choi, salladskål, nudlar och sesamolja.
3. Bun Bo Nam Bo – Risnudlar med bönspiror, tofu, rostad lök, jordnötter och hemlagade dressing -
Onsdag
1. My Quang – Risnudelsoppa med tofu, seitan och svampar. Smaksatt med kokosmjölk, sesamris chips, rostad lök och jordnötter.
2. Bun Nem – Risnudlar, friterade vårrullar, blandad sallad serveras med hemlagade dressing.
3. Com Thap Cam – Ångat ris med karamelliserad tofu, seitan, svampar och grönsaker. -
Torsdag
1. Cari – Tofu med kryddig sås av kokosmjölk och vegan röd curry. Serveras med ris och grönsaker.
2. Bun Sa Ot – Risnudlar med sallad, örter, grillad tofu, seitan, citrongräs och chili (mild). Serveras med stekt lök, jordnötter och hemlagade sås.
3. Banh Canh Hap – Udon-nudlar med tofu, vegan kyckling, seitan, blandade grönsaker, svampar och sojasås. -
Fredag
1. Bun La Lot – Risnudlar med marinerad tofu insvept i betelblad och blandad sallad. Serveras med färska örter, rostad lök och hemlagade dressing.
2. Cha Ca – Vegan lax insvept i sjögräsblad, dill och grönsaker. Serveras med ris.
3. Tofu Chua Cay – Tofu med sur-kryddstark sås. Serveras med ris och sallad.