Pris: 125 :-
*Dryck ingår (Vatten, kolsyrat vatten, kaffe och te)
-
Måndag
1. Tofu med cashewnötter – Wokade tofu med cashewnötter och grönsaker. Serveras med ris.
2. Pho Chay – Risnudelsoppa med tofu, svampar, färska örter och bönspiror.
3. Mien Tron – Glasnudelsallad med bönspiror, morötter, gurka, murklor, mynta, koriander och hemlagade dressing. Toppas med jordnötter och rostad lök. -
Tisdag
1. Mango Tofu – Tofu med mangosås och blandad grönsaker. Serveras med ris.
2. My Quang – Risnudelsoppa med tofu, seitan och svampar. Smaksatt med kokosmjölk, sesamris chips, rostad lök och jordnötter.
3. Mien Xao – Stekta glasnudlar med marinerad tofu, bönspiror, rostad lök, vegan kyckling, seitan, färska örter och svampar. -
Onsdag
1. Banh Canh Hap – Ramen nudlar med tofu, vegan kyckling, seitan,
blandade grönsaker, svampar och sojasås.
2. Bun Nem – Risnudlar, friterade vårrullar, blandad sallad serveras med hemlagade dressing.
3. Com Thap Cam – Ångat ris med karamelliserad tofu, seitan, svampar och grönsaker. -
Torsdag
1. Cari – Tofu med kryddig sås av kokosmjölk och vegan röd curry. Serveras med ris och grönsaker.
2. Bun Sa Ot – Risnudlar med sallad, örter, grillad tofu, seitan, citrongräs och chili (mild). Serveras med stekt lök, jordnötter och hemlagade sås.
3. Chay Sallad Bo – Avocado sallad med morötter, gurka, mynta, koriander och hemlagade dressing. Toppas med jordnötter och rostad lök. -
Fredag
1. Bun La Lot – Risnudlar med marinerad tofu insvept i betelblad och blandad sallad. Serveras med färska örter, rostad lök och hemlagade dressing.
2. Cha Ca – Vegan lax insvept i sjögräsblad, dill och grönsaker. Serveras med ris.
3. My Van Than – Hemlagad dumplingssoppa med tofu, pak choi,
salladskål, nudlar och sesamolja.